VI BLIR - Fra august 2015 blir lørdagskonsertene permanent på Havnelageret.

Les mer ->

FBJ på Facebook

Programkalender

Desember 2018
M T O T F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

 

2. desember: Lisa Lystam Family Band

Nesten fra intet dukket Lisa Lystam Family Band opp for noen år siden, og tok blues- og roots-scenen med storm. LLFB har blitt et etterspurt band, og har spilt på de fleste av de store bluesfestivalene og klubbene i Skandinavia og Tyskland.

Det svenske bandet lovprises av både publikum og kritikere for sin evne til å ta sjangeren et skritt videre og gi den nytt liv. De som har vært på flere konserter med LLFB beskriver deres konserter som en spennende, morsom opplevelse der en natt er aldri den samme.

Musikalsk er det mer enn bare rendyrket blues, selv om roots-kjernen er alltid til stede. Lisas stemme har kraft og driv, men også en følsomhet som gir musikk full av relieffer. Og med seg har hun fem flotte menn som skaper følsomme høydepunkter.

Deres siste album "Give You Everything" ble hyllet av Nils Hansson i Dagens Nyheter med ordene "fortsatt klarer Lisa Lystam Mjölby høres ut som hun bare synger blues fordi hun liker det. Enkelt, avslappet og med litt heshet i stemmen som sitter der uten særlig anstrengelse. "

Lisa Lystam Mjölby (25) følte seg hjemme da hun oppdaget blues som 19-åring. Hun har mottatt både Janne Rosenqvists stipend og Åmals Junior Blues Prize. I 2015 representerte bandet Sverige i under European Blues Challenge ("EM Blues") i Brussel.

Bandets besetning:

  • Lisa Lystam - sang, munnspill
  • Fredrik Karlsson - gitar
  • Mattias Gustafsson - gitar
  • Johan Sund - bass
  • Patrik Thelin - trommer

Nye profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018