VI BLIR - Fra august 2015 blir lørdagskonsertene permanent på Havnelageret.

Les mer ->

FBJ på Facebook

Programkalender

Desember 2018
M T O T F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

 

20. oktober: Virginia & The Skybenders

Bandet VIRGINIA & The SKYBENDERS har sine røtter i Sverige der de begynte sin musikalske reise, med en barndom full av musikk, blandet rock og blues. Ved 13 års alder begynte Virginia å synge i hjembyens gospelkor, en kirke full av kjærlighet og soulfull musikk. Et kor som la grunnlaget for Virginias fortsatte interesse for musikk.

Da hun var 20 år besluttet Virginia å reise til Harlem, New York USA, "for å lytte til musikken og musikerne jeg har lært av, deres opprinnelsessted og hvor historie en gang ble skrevet." Og det gjorde hun.

Virginia reiste rundt, lyttet og spilte med ulike jazz- og bluesmusikere på åpne scenene. I Harlem fikk Virginia å spille på klubber som St. Nick's Pub, der for eksempel Billie Holiday startet sin karriere. I Harlem ble hun introdusert for bluesmusikk på et helt annet nivå. "Her møtte jeg flere musikere, og sammen skapte vi bluesen i de gamle røykerommene." I Harlem begynte hun å spille med Dennis Davis, trommeslageren best kjent for sitt arbeid med David Bowie, Stevie Wonder, Jermain Jackson og Roy Ayers. Og her er hun i dag.

Virginia har en kraftig stemme med stor sensitivitet og empati, som kan synge alt fra tung blues til funky soul, selv med reggaeelementer. Hun er en fargerik utøver som sjelden forlater noen uberørt. En reinkarnasjon av Janis Joplin og Etta James. Bandets repertoar består like mye av tolkninger som sitt eget materiale. Bandet er inspirert av BB King, Albert Collins, Eric Clapton, Big Joe Turner, Big Mama Thornton, Etta James, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Deep Purple og Santana.

Virginia og Skybenders har vært «supporting acts» til Louise Hoffsten, Wentus Blues Band, Ian Siegal, JT Lauritsen og andre.

Bandet består av:

  • Virginia Pihlblad, Vokal
  • Tobias Johansson, Trommer, Perkusjon
  • Svenne Jansson, Hammond orgel,
  • Urban Björn, Bass
  • Patrik Sandström, Gitarer

Lørdag 20. oktober spiller VIRGINIA & THE SKYBENDERS på HAVNELAGERET. MØT OPP! Denne konserten vil du ikke gå glipp av!

Nye profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018