VI BLIR - Fra august 2015 blir lørdagskonsertene permanent på Havnelageret.

Les mer ->

FBJ på Facebook

Programkalender

Mai 2019
M T O T F L S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

6. april: Ida Bang & The Blue Tears

Kritikerroste og prisbelønte Ida Bang & The Blue Tears er et ungt retro/roots-band fra Stockholm som fremheves som den nye bluesstjernen i Norden. Etter flere fantastiske anmeldelser av både live shows og album i noen av Sveriges største aviser, bl.a. Dagens Nyheter, Sydsvenskan, Barometer og Jefferson Blues Magazine, beskrives de gjentatte ganger som et nytt og nyskapende retro/roots band med dyktige musikere og egen lyd, men samtidig med stor respekt for bluesens røtter.

Våren 2016 representerte de Sverige i European Blues Challenge i Italia, etter å ha vunnet den svenske uttakningen. Bandet ble en suksess og ble konkurransens store "snakkis", som banet vei for mer turnering, også utenfor Sveriges grenser. I løpet av sommeren 2016 lanserte bandet også sitt første komplette album, Possibilities, som inneholder 11 egenkomponerte låter, som viser bandets bredde. Siden starten i 2013 har de blitt et etterspurt band som har dukket opp på alle større svenske bluesfestivaler og klubber.

Den 27 år gamle singer/songwriter Ida Bang synger med mye empati og intensitet, som det er makt og autoritet bak. Hun har gjort mye for den nye, mer moderne bluesen i Sverige ved å starte Ladies Got The Blues - en hyllest til kvinnelige bluesmusikere - som også tok Sverige med storm - men hun har også vært klubbarrangør på den legendariske jazzklubben Fasching.

The Blue Tears består av fire talentfulle og erfarne musikere: John Bernström og Leo Henriksson på gitar, Patrik Engström på bass og Leo Sund på trommer.

Sangmaterialet har blitt påvirket av artister som Bonnie Raitt og Tedeschi Trucks Band, mens sounden kan sammenlignes med The Black Keys og Alabama Shakes.

Profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018