FBJ på Facebook

Programkalender

Mai 2020
S M T O T F L
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

 

8. juni: Betty Blackmail Band

Betty Blackmail Band er et hardtslående bluesband med base i Trøndelag. Bandet er basert rundt den energiske stemmen til frontfigur og vokalist Berit "Betty Blackmail" Hanssen. Stein Hanssen er låtskriver og gitarist, John "Mini" Kamphaug trakterer bassen, og John Nilsen har full kontroll bak trommene.

Bandet leverer en tight og ganske rocka livepakke med sterke prestasjoner fra musikerne i tillegg til et forrykende samspill.

Bandet har gitt ut to plater og har ingen planer om å stoppe der. Bandet har spilt på større og mindre festivaler, venues og klubber nært og fjernt. Noen utenlandsturer har det blitt også. Radiospilling i Spania, Frankrike, Tyskland, Frankrike, Belgia, Nederland og sist men ikke minst i USA. Det jobbes med materiale til album nr 3 for tiden, og fremtiden er mildt sagt spennende for den energiske kvartetten.

Betty Blackmail Band, eller The Bitch & The Bluesmen som de da het, har besøkt Fredrikstad Blues og Jazzklubb tidligere, både på Havnelageret og på BryggaBlues, og nå kommer altså bandet tilbake for å besøke "det råeste publikummet vi har sett på dagtid!" (sitat bandets gitarist).

Lovordene sitter løst hos plate- og konsertanmeldere etter Betty Blackmail Band har vært på besøk:

"Spilleglede, guts, et «we take no prisoners»-trøkk i spillet, og klare styrker i bandets kvinnelige sanger og frontfigur Berit Hanssen" (J.Andreassen BN, plateanmeldelse).

"Betty Blackmail Band har mye attityde og trøkk man kan forbinde med band og artister i blueskategorien fra Texas. Om det er noe band i Norge som er sjørøvere, så er det Betty Blackmail Band. Gå planken og hopp i havet – dette bluesrockbandet tror jeg det er mange som kan og vil like!"(BluesNews).

"The Most interesting bluesband in Norway these days" (The Soulman, TheBluesHighway61).

"Latterlig bra!" "Magisk" "Er det mulig!" "Verdensklasse"(kommentarer fra arrangører og bluesklubber etter konserter).

Profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018