FBJ på Facebook

Programkalender

Oktober 2020
S M T O T F L
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

6. juli: Isegran Sommerblues 2019

NB! NB! NB!

DERSOM DET SKULLE REGNE PÅ LØRDAG, FLYTTES  ETTERMIDDAGSKONSERTEN TIL BÅTHUSET ( SAMME STED SOM KVELDSKONSERTEN ) DER ER DET TØRT OG FINT, INGEN GRUNN TIL Å BLI HJEMME!!!

 

Den 6. juli får vi besøk av to av Norges råeste bluesartister! Begge var nominerte ved året Spellemann og begge kommer til å rocke Båthuset under Isegran Sommerblues. Vi snakker om J.t Lauritsen and the Buckshot Hunters og Geir Bertheussen Blues Express!

Billetter kan allerede nå kjøpes på: https://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1396440.ece

I tillegg gjentar The Steam Band suksessen fra i fjor med en gratiskonsert foran kaféen på formiddagen. Vi gleder oss og det bør du også!

Blueskveld på ISEGRAN 6 juli 2019!

Fredrikstad Blues & Jazz Klubb får storstilt besøk av 2 x 2018 Spellemanns nominerte artister, vi snakker om blues veteraner J.T. Lauritsen og hans Buckshot Hunters med blåserrekke i tillegg til Geir "Milkman" Bertheussen Blues Express fra Senja i Nord.

Begge var nominert til årets Spellemanns pris i Blues og gledelig ble det da GB Express dro rett fra Spellemanns prisen til Asorene i Portugal og dro hjem sølvet under EBC (European blues Challenge). JT og gutta har vært med på liknende tidligere hvor de tok med seg 3 plassen i Brussel 2015. Dette vil si at gutta boys har fått godt tak på det europeiske blues publikum i tillegg her hjemme i Norge. I tillegg kan nevnes at JT & The Buckshot Hunters spilte seg til semifinale i 2017 «over there» i Memphis USA. Begge artister kan skilte med flere album på egen label og over 25 år på veien, ikke nok med det, de er godt i gang med forberedelse for neste album. Her snakker vi om produktive artister som står på.

GB Bertheussen har vel egentlig vært et ukjent blad for mange her i syd som vi kaller det helt til bandets siste album "Southside" kom ut i fjor høst med flotte anmeldelser og har de siste årene spilt på flere blues klubber og festivaler i sør Norge. Året 2019 blir selvsagt et merke år for GB Express med både spellemanns nominasjon og pall plass under EBC. Det står det respekt av og samme for JT og hans jegere de startet året med spilling i Florida med Terry Hanck samt cruise med selveste Delbert McClinton og ikke minst som artister godt plassert på plakaten under årets Tampa Bay bluesfestival i St. Petersburg april 2019.

Vi i Fredrikstad Jazz & Blues klubb gleder oss til å få besøk av begge disse spennende band på scenen Lørdag 6 juli på Isegran. Dette blir stort og vi lover en kjempe kveld med Dirty Blues – Soul og Rock `n Roll.

Billettinfo: Billetter selges på lørdagskonsertene på Havnelageret, på Minemagasinet, på kinoen og i døra! Eller kontakt Ulf Severinsen, tlf. 908 19 541.

https://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1396440.ece

Et samarbeide mellom Minemagasinet AS og Fredrikstad Blues & Jazzklubb

Dørene åpner kl 19:00

GB Express starter sitt show kl 20:00
JT Lauritsen & The Buckshot Hunters kl 21:30

For mere info om artistene sjekk websidene :

http://geirbertheussenbluesexpress.blogspot.com/
http://www.jtlauritsen.com

Profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018