FBJ på Facebook

Programkalender

April 2021
S M T O T F L
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

 

10. oktober: Marius Lien

Marius Lien er et relativt nytt navn i buketten av unge, talentfulle musikere som kommer med bluesen i bagasjen. Marius trår i fotsporene til størrelser som Vidar Busk, Amund Maarud og deres like. En vesentlig forskjell mellom de nevnte og Marius er hans fremskredne vokalkapasitet. Marius utmerker seg i tillegg til å være en spesielt talentfull musiker også ved at han er en meget dyktig sanger.

Marius har gjort seg bemerket i miljøet en tid, og gjort godt likte opptredener, med sin trio, Marius Lien Trio/Marius Lien Band. Våren 2020 valgte Oslo Bluesklubb å melde på Marius Lien til International Blues Challenge(IBC) i Memphis. Foreløpig er konkurransen utsatt på ubestemt tid på grunn av Covid 19. Marius skriver for tiden på materiale for kommende utgivelse. I sommer har Marius blitt sett på en del mindre scener sammen med nettopp Vidar Busk, som gleder seg veldig over at unge folk som Marius blir ”fakkelbærere”.

Marius sitt soloprosjekt er veldig spennende, med Marius på trommer, gitarer og vokal alene, samtidig. Totalt sett er det godt eksempel på hva denne unge musikanten er i stand til. Konserten er lagt med en hovedvekt av eget, nyskrevet materiale i blueslandskapet, hvor mye av repertoaret blir utgitt i løpet av året.

 

Profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018