13. februar: Rått-Blått-Gått

Rått-Blått-Gått kommer i midten av februar og det blir heftige og varierte blåtoner på Havnelageret. Dette er garva musikere som er spillekåte etter mange avlyste arrangementer det siste året og de ser derfor fram til å gjeste Fredrikstad Jazz- og Bluesklubb med nye låter, spenstige arrangementer og et spennende, variert repertoar.

Musikkgruppa Rått-Blått-Gått består av erfarne og allsidige musikere som har deltatt i en rekke band innen forskjellige musikksjangre. Stilen deres kan kanskje karakteriseres som smooth, funky, melodiøs og jazzy blues-rock?

Jon Bånrud synger og trakterer sin el-gitar etter beste solemerker. Egil Jegleim brer seg utover sorte og hvite tangenter, mens groovet sitter som det skal med ringrevene Rolf Mostrøm på bass og Håvard Sunde på trommer.

Det pleier å bli en swingende, "laid back" og hyggelig stemning der R-B-G spiller musikken sin, da den nok skiller seg en del fra andre musikkgrupper innen sjangeren bluesrock. Det anbefales derfor å låne dem et øre og gjerne en rytmefot eller to.