FBJ på Facebook

Programkalender

September 2021
S M T O T F L
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

 

16. oktober: Monkey Business

Monkey Business er et blues-rockband fra Elverum og Rena i Østerdalen. Bandet ble startet høsten 2007, og i ettertiden har bandet spilt på en rekke arrangementer og tilstelninger i Østlandsområdet og har høstet meget gode tilbakemeldinger etter disse konsertene. Bandet har blant annet underholdt hos Skedsmo Bluesklubb på Lillestrøm, Elverum Bluesklubb, Laagendelta Bluesklubb på Lillehammer, Bastard Bar i Tromsø, Hamar Sportsbar, Sound Garden Pub i Elverum, Trestokkfestivalen og flere andre steder i vårt langstrakte land.

Monkey Business har hentet sin musikalske inspirasjon fra et bredt spekter i musikkens verden, men kjernen har alltid vært bluesen og den bluesbaserte musikken. De startet sitt virke som et coverband, men har etter hvert utviklet seg til et band som i all hovedsak spiller eget materiale innen rock og
blues-sjangeren.

Høsten 2014 kom albumet «Mind Your Own Monkey», som viser at Monkey Business kan levere variert og godt egenprodusert materiale, med en helt klar rød råd mellom låtene! Albumet er utgitt på bandets egen label; Monkey Business Records. Våren 2016 ga bandet ut en ny singel, med 2 nye, selvkomponerte låter. Denne gangen med tekster på norsk, noe som har fått en god mottakelse hos bandets tilhengere. I juni 2018 kom albumet «Gravel & Rust» ut, til gode kritikker fra fans og følgere.

I 2020 så bandets tredje album dagens lys; - «Third Time Around»! Med andre ord; her er det nok av god-låter å glede seg til!

Monkey Business består av:

  • Egil-Johan Johnsen - vokal
  • Magnus Henriksen - trommer
  • Morten Røsten - bass
  • Trond Roar Rødsdalen - gitar
  • Christian Kvam Skjefstad - gitar

Profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018