FBJ på Facebook

Programkalender

Oktober 2021
S M T O T F L
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

 

23. oktober: Onkel Blå

Onkel Blå spiller på klubben igjen 13. juni. Bandet består av Bjørn "Krisa" Christiansen, Inge Ulrik Gundersen og Tor Hauge.

Bjørn "Krisa" Christiansen er kjent fra blant annet Aunt Mary og har lenge hatt ord på seg for å være en av Østfolds beste gitarister. Nå har han med seg Inge Gundersen på bass og Tor Hauge på trommer.

Begge disse er profesjonelle musikere og trives godt med den type klubb spilling som skjer i regi av Fredrikstad Blues & Jazzklubb. Til sammen utgjør disse tre bandet Onkel Blå. 

Bjørn har i alle år hatt røtter til bluesen som uttrykksform og i dette bandet har han anledning til å leve ut sine improvisasjoner og sine sterke følelser for bluesen. Onkel Blå har flere ganger opptrådt i på scenen i regi av Fredrikstad Blues & Jazzklubb, og nå er det tid for vårkonsert på Havnelageret.

Musikalsk er Bjørn Christiansen herlig båsfri. Han favner vidt og plukker elementer fra ulike stilarter. Således er det godt mulig at lytterne vil få assosiasjoner både til Eric Clapton og Ry Cooder underveis. Hans første soloalbum het «B. C.», kom i 1979 og ble nominert til Spellemannsprisen. Da hadde gitaristen allerede hentet hjem «en spellemann», som medlem av Alex-band. Det andre soloalbumet, «Starfighter», kom få år senere og ble en klassiker, ikke minst blant gitarentusiastene.

Bjørn Christiansen er fortsatt en aktiv musiker med mange jern i ilden. Han kan høres jevnlig i ulike band, blant andre Pigalle Guitar Ensemble, Fender Benders og Onkel Blå.

Profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018