FBJ på Facebook

Programkalender

Desember 2022
S M T O T F L
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

6. mars: Ogdens Rhythm & Blues

Ogdens Rhythm & Blues består av erfarne Østfoldmusikere med røtter i 60- og 70-tallsrocken. De spiller et variert repertoar med rytmisk basis og melodiøs eleganse. I løpet av sine aktive år har musikerne i Ogdens vært innom mange stilarter, men har nå samlet seg om en felles interesse for det som kan kalles by-blues.

Blant inspirasjonskildene finnes John Mayall, den engelske bluesens gudfar og Bluesbreaker-gitaristene Clapton, Green og Taylor. Repertoaret er også farget av amerikanske profiler som Booker T, Chicago og Allman Brothers. Men, bandet sørger alltid for å sette sitt eget stempel på de musikalske klassikerne og byr på et kompakt og tettpakket musikalsk program.

Ogdens Rhythm & Blues består av: Terje Ogden (gitar) som debuterte i Green Onions i 1964 og har senere fartstid fra Dr. Henderson’s Blues Caravan og Norwegian Wood. Kjell Kjellman (sang, kassegitar) har også bakgrunn fra Norwegian Wood, men også Boston Tea Party og flere musikaloppsetninger i Fredrikstad.

Tomm Berger (bass) spiller i dag også i Feldson Association. Egil Jegleim (tangenter) gjorde seg tidlig bemerket i Tombstones og Wheels, to 60-tallsband som fremdeles lar høre fra seg i ny og ne. Trommene ivaretas av Arild Pettersen som har lang fartstid fra ulike band i "Plankebyen", og som i dag også spiller i Groove Mission og A.P.A. bluestrio. Ingen konserter gjøres med bandet Ogdens uten at Morten Nore sørger for god lyd og at alt teknisk er på stell.

Ogdens R&B garanterer blå, groovy, smooth, rocka og variert musikk som trimmer rytmefoten! Kom og hør bandet og få en god musikalsk opplevelse!

Se mer informasjon og lytt til lydeksempler på gruppas Facebook-side: https://www.facebook.com/OgdensRhythmBlues

 

Profileringsartikler til salgs

 • Caps i sort med logo
  Caps i sort med logo

  Fin caps med FBJ-logo - kr. 150,-

 • Paraply med logo
  Paraply med logo

  Hendig paraply for spaserturen hjem, selvfølgelig med logo - kr. 150,-

 • Skjorter i flere farger og modeller
  Skjorter i flere farger og modeller

  Skjorter i flere modeller, til han og henne, se prislisten for detaljer - kr. 200,-

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Tusen hjertelig takk for en kjempehyggelig mottagelse av arrangør og for kjempepublikummeri!!! Rett og slett gøy å spille for dere! "
Chris Grant

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018