FBJ på Facebook

Programkalender

Juni 2022
S M T O T F L
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

 

17. september: Spoonful of Blues

SPOONFUL OF BLUES er et av Norges mest populære bluesband. Bandet er i for tiden i studio og spiller inn nytt album med planlagt utgivelse i mai 2022. Det ettertraktede bandet turnerer norske bluesklubber og festivaler for fulle hus, og de spiller stadig oftere internasjonalt med økende oppmerksomhet.

Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Polen og USA står årlig på turneplanen. Spoonful of Blues opplevde sist stor suksess da de opptrådte på Tampa Bay Blues Festival i Florida sommeren 2019. Det er nå to tiår siden Spoonful of Blues debuterte med sin første plate "Three Car Garage". Siden den gang har de gitt ut flere plater og skaffet seg et stort og entusiastisk publikum gjennom sine energifylte konserter. Med en sterk låtkatalog av originalvare og med Morten Omlid og Jostein Forsberg som kapteiner på skuta, er Spoonful Of Blues garantister for topp stemning i enhver sammenheng.

Nå vil Notoddenbandet ha nye låter og et topptrimmet show å turnere med når pandemien er over. Foruten deres egne kritikerroste plateutgivelser har Notoddenguttene vært involvert i tre album som har fått stor oppmerksomhet under Blues Music Awards i USA. Spoonful of Blues kan som eneste norske band smykke seg med å ha vunnet amerikanske Blues Music Awards i kategorien «Traditional Blues Album of the Year». Det skjedde med albumet «Chikadelic» - som de spilte inn i Juke Joint Studio på Notodden sammen med Mississippi-artisten James «Super Chikan» Johnson.

Bandet backet også opp blueslegenden Lazy Lester på hans Blues Music Awards-nominerte comeback-album «You Better Listen». Morten Omlid og Jostein Forsberg var også involvert i Louisiana Red sitt Blues Music Awards-nominerte album «Back To The Black Bayou». Dette er unikt i norsk sammenheng og har ikke skjedd med noe norsk bluesband hverken før eller siden.

Det populære bandet fra Notodden vet å sette pris på sitt publikum og er tilsynelatende villige til å selge sjela si for at folk skal ha en uforglemmelig opplevelse på sine konserter.

 

Profileringsartikler til salgs

 • Caps i sort med logo
  Caps i sort med logo

  Fin caps med FBJ-logo - kr. 150,-

 • Paraply med logo
  Paraply med logo

  Hendig paraply for spaserturen hjem, selvfølgelig med logo - kr. 150,-

 • Skjorter i flere farger og modeller
  Skjorter i flere farger og modeller

  Skjorter i flere modeller, til han og henne, se prislisten for detaljer - kr. 200,-

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018