FBJ på Facebook

Programkalender

Desember 2022
S M T O T F L
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

25. juni: Krokfoss Band

Krokfoss Band stiller på Fredrikstad Blues & Jazzklubb med en sterk kvartett. Bandet spiller egne låter og et utvalg av kjente bluesartister som bl.a. B.B. King, Eric Clapton og SRV.

Bandet består av:

Bandleder Odd "Guitar" Krokfoss fra Son som er kjent i bluesmiljøet som en utmerket artist, gitarist, sanger og låtskriver. Fra han spilte med Radka Toneff på 60-tallet, har han spilt med flere av de store bluesartistene i Norge. Med sin bluesstemme og sløye bluestoner blir dette garantert en fin bluesettermiddag.

Carlo Banini fra Son er en sofistikert og dyktig gitarist med et stort register å by på. Han er fast medlem av Krokfoss band, men spiller også i diverse andre band.

Andrè Banini fra Son (broren til Carlo) har et stort register å spille på og regnes som en trommeslager i det øvre sjiktet. En meget skolert herremann innenfor sitt fag. Han spiller bl.a. sammen med Daryl McDade & Soul XL som har spilt på Fredrikstad Blues & Jazzklubb, samt at han også spiller i gruppen Folk Port.

Rickard Johannesson i et band vil si svingende og fantasifullt basspill. Som den dyktige musikeren han er benyttes han mye til studio-jobber og som session-musiker. Han har bl.a. spilt for Jahn Teigen og Ole Børud. Fredrikstad Blues & Jazzklubb har stiftet bekjentskap med Rickard gjennom bandet Stein Stokke & The Engine.

Vi gleder oss!

https://www.facebook.com/krokfossband

 

 

Profileringsartikler til salgs

 • Caps i sort med logo
  Caps i sort med logo

  Fin caps med FBJ-logo - kr. 150,-

 • Paraply med logo
  Paraply med logo

  Hendig paraply for spaserturen hjem, selvfølgelig med logo - kr. 150,-

 • Skjorter i flere farger og modeller
  Skjorter i flere farger og modeller

  Skjorter i flere modeller, til han og henne, se prislisten for detaljer - kr. 200,-

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Tusen takk for knall konsert hos dere i går! Det er alltid like hyggelig spille hos dere. Lydhørt publikum og hyggelige folk. Veldig bra at dere har fått lydmann som setter opp utstyr - det var bare topp - hilsen gutta i Morsa Blueslag - vi kommer gjerne igjen! "
Stig Martinsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018