FBJ på Facebook

Programkalender

Februar 2023
S M T O T F L
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

 

4. mars: Chris Grant Company

Det Sarpsborg-baserte livebandet Chris Grant Company teller 6 hoder og har i 14 år spilt rock 'n' roll, blues, soul, rock, og annen fengende tradisjonell musikk på klubber, kulturhus, festivaler, puber, privatfester og bygdefester i Norge, Hellas og Kroatia.

De har egne 3 studioalbum og 9 andre utgivelser bak seg, totalt 46 egenproduserte låter på digitale musikktjenester. Flere av disse har vært spilt på nasjonal radio og listet på flere lokalradioer.

Fra 50-tallet og til nå, plukkes gode og velkjente klassiske rock 'n roll-, blues-, soul- og americanalåter som alle er bluesa, og i tillegg swingende, rocka, groovy, vuggende eller funky. I tillegg spiller bandet noen av de beste egne låtene de selv har gitt ut innenfor samme sjangre.

Chris Grant trakterer piano og lead vokal, og får det til å gynge sammen med Jon-Erik Gretland på på leken og sprelsk gitar. Chris Grant er forøvrig også frontfigur i det litt mer spesialiserte bluesjazza bandet Bluzzy, og og han er produsent og låtskriver for soul-artisten Sara Elise Forsell.

De har Anders Amundsen på stødig bass og Jens Fladeby på drivende trommer. Korister er Christina Krogh og Sara Elise Forsell som også synger lead vokal på enkelte låter.

Profileringsartikler til salgs

 • Caps i sort med logo
  Caps i sort med logo

  Fin caps med FBJ-logo - kr. 150,-

 • Paraply med logo
  Paraply med logo

  Hendig paraply for spaserturen hjem, selvfølgelig med logo - kr. 150,-

 • Skjorter i flere farger og modeller
  Skjorter i flere farger og modeller

  Skjorter i flere modeller, til han og henne, se prislisten for detaljer - kr. 200,-

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018