25. november: Miss Blue
Featured

25. november: Miss Blue

Miss Blue er et band bestående av 7 personer. Bandet tar dere med på en historisk reise i bluesens verden gjennom kvinnenes røst. De vil vise bluesens variasjoner gjennom tolkning av kvinnelige bluesartister som gjennom sine sanger og lyrikk viser verden både sine frustrasjoner og gleder. 

Bandet spiller musikk fra 1920 tallet og fram til i dag. Sanger fra for eksempel Ma Rainey, Big Mama Thorton, Debbie Davies og Hanne Boel. Miss Blue er et nytt konsept som nå er klare for spillejobber.

De som er med i bandet:

Trommer - Tommy Brøske fra Hvaler. Har spilt i mange år i bandet Dimlit med mye egenprodusert musikk. Han har ellers deltatt i mange lokale arrangement innenfor forskjellige musikksjangere.

Piano - Magne Kaspersen er også fra Hvaler. Han har spilt bass i danseband i mange år og har hatt et stort engasjement innfor gospel og kirkemusikk. Spiller også i jazzband og har i flere år deltatt i mange lokale arrangementer. Han har også komponert filmmusikk og spilte bass i husbandet til tidligere jazz og blues klubben i Fredrikstad.

Bass – Trond Lennart Andreasen fra Melbu men bor på Hvaler. Spiller både bass og gitar. Bakgrunn fra både diverse band og kor.

Saksofon - Terje Bjerklund fra Hobøl. Terje begynte å spille i korps når han var 6 år. Spilte fram til han var 28 år. Han har vært med i gruppa Blanda Drops. Han spilte der bassgitar og deltok med sang. Spilte sax i Hobøl teater.

Trompet - Jarle Hatlelid fra Onsøy. Jarle har spilt i korps i over 20 år. Han var med i danseband i tenårene. Spilte trompet i husbandet til tidligere jazz- og bluesklubben i Fredrikstad.

Gitar - Dag Haugersveen fra Oslo. Utdannet musikklærer. Har undervist og drevet med musikk i flere sammenhenger blant annet visegrupper og kor.

Vokal - May Louise Hansen fra Onsøy.  Var med i sitt første band da hun var 15 år. Var med i musikaler i Fredrikstad da hun var 20 år. Har underholdt i dansebandkonsept i mange år, sunget i rockeband, soulband og var også i en periode med i husbandet for den tidligere jazz- og bluesklubben i Fredrikstad.
.