16. desember: Friendship
Featured

16. desember: Friendship

Gjennom 40 år har FRIENDSHIP formidlet sanger, tolket artister og komponister i ulike epoker.  Bandet ønsker å formidle disse til sitt publikum og presenterer et utvalg av de beste låtene fra 70 – 80 – 90 tallet og fram til i dag. Her får du høre låter fra Marius Muller, Kim Larsen, U2, Eric Clapton, Hellbillies, Delbert McClinton, Jonas Fjeld, Plumbo, Henning Kvitnes, CC Cowboys, Gary Moore, Deep Purple, Prince mm. Det blir også Trønderrock og 80-talls medley.
 
Friendship er kjent for å lage god stemning og hygge hvor enn dem spiller - og du vil elske det!

Medlemmene:

Øystein Lord Fjellgaard | klaviaturer / sang
Øystein er bandets erfarne keyboard player. Spilt i Friendship siden 1984 og har en enorm erfaring. Synger som en gud og bidrar i stor grad til bandets sound! Utstråler glede når det svinger! (Men bare når det svinger, noe det sjeldent gjør ).

Wiggo "Fender" Sveen | gitar / Sang
Wiggo er en erfaren musiker og har spilt i en rekke Østfold band. Spilt gitar i Friendship i mange år. Han har vært innom mange stilarter og vært mye på vegen. Det er en fryd når Wiggo trakterer gitaren. Alltid med et smil på lur! (Bruker samme frisør som Roar).

Roar Jakobsen | trommer / Kor
Roar har spilt i en rekke Østfoldband og har lang erfaring som trommis. Han sørger for stødig takt og at grooven er i gang. Leken og lett med trommestikkene. Han er selve motoren i rytmemaskineriet. Roar er en person som alltid sørger for at Bandet skal fungere best mulig og han sørger for at instrumenter kommer trygt fram og tilbake fra jobb.

Trygve Forsell | bass / sang
Trygve kom inn i Friendship etter tidligere å vært gitarist og Trubadur. Den enorme erfaringen og overgang til bassist har vært en suksess. Meget erfaren i de ulike stilarter. Kan det meste og trakterer bassgitaren på en eminent måte. I tillegg synger han meget bra.