6. april: Factory Smokers Street Revue

6. april: Factory Smokers Street Revue

The Factory Smokers Street Revue oppstod fra en sigarboks ved samme navn. Bandets sanger/gitarist Må¨rten Tiljanser bygde både en gitar og et band av en 17 tommer lang sigarboks. De neste byggestene ble bassisten Per Lefvert, en gammel våpenbærer siden punktiden som for tiden trakterer ståbass og det tredje medlemmet Robert Sundberg på trommer.

Bandets musikalske påvirkninger kommer fra Mississippis nordliger fjelltrakter og ned til deltaet videre til New Orleans, via Memphis opp til de mest skiten gatene i sørlige Chicago. Men det finnes en lite sterk påvirkning på soundet fra den tidlige amerikanske og brittiske punken.

En person beskrev bandets sound slik: "Dersom Sex Pistols hadde eksistert på 30-tallet hadde de hørt ut som Factory Smoker".

Bandet debuterte med den digitale EP´en "Smokers Style" og slapp i begynnelsen av 2015 LP´en "Greatest Hits Vol. 1" etterfulgt av "Mostly Uphill" på kassett i 2018.

The Factory Smokers Street Revue har ryktet på seg at de leverer konserter på høyoktan og det gjør de uavhengig om det er 5 eller 500 i publikum.