27. april: Duo
Featured

27. april: Duo

Duo er som navnet tilsier et tomannsorkester bestående av Syver Olstad og Malin Anna Zetterberg. I Fredrikstad er det publikum på Fredrikstad Blues og Jazzklubb som kan glede seg til en trivelig stund med disse to på scenen.

Syver Olstad er folke- og  tradisjonsmusiker fra Lom i Gudbrandsdalen, men har i flere år jobbet med ulike musikkstiler som freelancemusiker ved Nordland teater, og i flere andre prosjekt. Sammen med Malin Anna har spillemannen i tillegg  fått beveget seg inn i jazz og visetradisjon med kontrabass og trekkspill i 10 år, samt i gammeldansorkesteret "Syvers Orkester" siden 2009.

Malin Anna Zetterberg er danser og vokalist fra Mo i Rana. Hun er den som synger og trakterer rytmeinstrument i Duo. Hun har også vært innleid i flere prosjekt ved Nordland teater. Hun er sanger og vokalist i Marstokks Mafia, og har vært korist i rockebandet Freak over flere år. Med sin kraftfulle jazz-stemme, og lune tilstedeværelse gir hun liv til Duos egne tolkninger av kjente og kjære sanger. 

Vel møtt 27. april!