31. august: Krokfoss Band
Featured

31. august: Krokfoss Band

Krokfoss Band stiller på Fredrikstad Blues & Jazzklubb med en sterk kvartett. Bandet spiller egne låter og et utvalg av kjente bluesartister som bl.a. B.B. King, Eric Clapton og SRV.

Bandet består av:

Bandleder Odd "Guitar" Krokfoss fra Son som er kjent i bluesmiljøet som en utmerket artist, gitarist, sanger og låtskriver. Fra han spilte med Radka Toneff på 60-tallet, har han spilt med flere av de store bluesartistene i Norge. Med sin bluesstemme og sløye bluestoner blir dette garantert en fin bluesettermiddag.

Carlo Banini fra Son er en sofistikert og dyktig gitarist med et stort register å by på. Han er fast medlem av Krokfoss band, men spiller også i diverse andre band.

Andrè Banini fra Son (broren til Carlo) har et stort register å spille på og regnes som en trommeslager i det øvre sjiktet. En meget skolert herremann innenfor sitt fag. Han spiller bl.a. sammen med Daryl McDade & Soul XL som har spilt på Fredrikstad Blues & Jazzklubb, samt at han også spiller i gruppen Folk Port.

Rickard Johannesson i et band vil si svingende og fantasifullt basspill. Som den dyktige musikeren han er benyttes han mye til studio-jobber og som session-musiker. Han har bl.a. spilt for Jahn Teigen og Ole Børud. Fredrikstad Blues & Jazzklubb har stiftet bekjentskap med Rickard gjennom bandet Stein Stokke & The Engine.

Dagens gjesteartist er vokalist Ingrid E. Thomassen.

Vi gleder oss!

https://www.facebook.com/krokfossband