FBJ på Facebook

Programkalender

Mars 2023
S M T O T F L
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

 

"Ny" hjemmeside

Idag publiserer vi våre nyoppussede hjemmesider, nå med nyhetspublisering, konsertkalender og innebygde bildegallerier.

Det lokale webforetaket JKWEB fikk oppgaven med å redesigne hjemmesiden vår, og nå er løsningen klar for bruk. Som de fleste vil se er noe av utseendet fra den gamle siden beholdt, men innholdsmessig har det skjedd store endringer.

Vi har nå nyhetspublisering på forsiden (og en egen på medlemssiden), en konsertkalender, arkive med etteromtaler og bildegallerier, Google-kart over Fredrikstad sentrum for den som måtte være ukjent med veien til La Riviera.

Etter planen kommer vi med fortløpende forhåndsomtaler av våre lørdagskonserter, og de som også følger oss på Facebook skal få varslinger der. De som ikke følger oss på Facebook kan jo vurdere å gjøre det.. ;-)

Har du kommentarer til hjemmesidens utseende eller innhold kan du sende oss en kommentar.

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen