FBJ på Facebook

Programkalender

Mars 2023
S M T O T F L
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

 

25. mai: Brygga Blues 2019

Båthuset Scene og FBJ inviterer til en ny bluesfest på Båthuset. Årets artister er Kai Strauss & The Electric Blues All-Stars, Fat Fred & The Possumhunters og Mr. Olzen One Man Band!

25. mai 2019 | kl 19.00 | Kr 300,-

BryggaBlues er en av Båthuset Scenes to årlige blues-arrangementer, og produseres i samarbeid med Fredrikstad Blues- og Jazzklubb. 25. mai er det igjen klart for en helaften med kvalitetsblues, dans og god BryggaBlues-stemning. På scenen finner du både internasjonale, regionale og lokale artister.


Artister:

Kai Strauss & The Electric Blues All-Stars

Gitarist/sanger Kai Strauss vokste opp i en liten arbeiderklasseby i Nord-Tyskland. Med over 20 år som live-artist med verdensomspennende konserter turnerer han nå året rundt med sin internasjonale gruppe «Kai Strauss & The Electric Blues All-Stars». I disse dager presenterer Kai Strauss sitt tredje album, "Getting Personal". Strauss, som er kjent for sine "spicy Texas Blues gitar licks", legger her også til frisk Chicago & Memphis-sound til sin musikalske gumbo. Vi gleder oss stort til å få Kai Strauss & co tilbake til Fredrikstad!

Link: http://www.electricbluesallstars.com/


Fat Fred & The Possumhunters

Mer enn tre tiår etter at rocken ble erklært død, og i en tid der sjela for lengst er solgt til den digitale revolusjonen, stiger Fat Fred & the Possumhunters ut av asken som en Fugl Fønix. Med en uforlignelig blanding av rockabilly, blues, swing og rock ’n roll, er disse gutta dønn trofaste mot sine analoge, amerikanske røtter. Her kan du forvente svett, energisk, hysterisk og avhengighetsdannende rockabilly, blues, swing og rock ’n roll!

Link: https://possum.no/


Mr. Olzen One Man Band

Vi er glade for å presentere et gjensyn med Mr. Olzen One Man Blues Band! Mr. Olzen - eller Rune Olsen som han heter - bor i Fredrikstad, og reiser stadig land og strand med sin livlige og sjelfulle blues. I tillegg til å være en musiker som alltid leverer er Mr. Olzen en sjeldent trivelig og bra fyr - rett og slett en juvel på byens lokale musikkscene! Rune får sin egen scene, og setter stemningen før, mellom og etter de andre konsertene.

Se Mr Olzen på Norge Rundt i januar: https://tv.nrk.no/serie/norge-rundt/2019/DVNR04000219/avspiller

Vi gleder oss stort til nok en gang å fylle Båthuset med glade blueselskere!

ID: 20 år

Vel møtt!

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen